Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Krótka sukienka
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Krótka sukienka

Krótka sukienka 10 mies., 3 tyg. temu #19

• Kasia
  • Fresh Boarder
  • Kocham zakupy ! :)
  • Oklaski: 0
Coraz częściej (chociaż jeszcze nadal rzadko) można się spotkać z krótkimi sukienkami ślubnymi. Co wy sądzicie na ten temat ? Ja planuję za rok ślub i trochę chodzi mi po głowie taka sukienka, ale taką księżniczką, też chciałabym się poczuć

Odp: Krótka sukienka 10 mies. temu #50

• April
Hej! Ja wystąpiłam na swoim śubie w króciutkiej sukni i czułam się jak księżniczka, nałożyłam do niej dłuuuuugi welon do ziemi i wysokie szpilki, zawsze o tym marzyłam i chociaż mi wszyscy( zwłaszcza mama) odradzali, że nie pasuje itp...nie ustąpiłam i zrobiłabym to jeszcze raz!!! Jeśli o tym myślkisz, zrób to! POlecam! Jak chcesz to na maila dam Ci kilka fotek, jak to dokłądnie wyglądało, było pięęęęknie!

Odp: Krótka sukienka 3 mies., 2 tyg. temu #144

• cymes
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Księżniczka w krótkiej sukience - to jedno z drugim się gryzie . Moim zdaniem , długa suknia jest ładniejsza , bardziej wytworna, w krótkiej to można iść na dyskotekę ! A ślub i wesele to jedna z najważniejszych i najpiękniejszych chwil w Twoim życiu, warto żeby było wytwornie , takiej sukni jak na ślub nie założysz już nigdy , krótką sukienkę możesz ubrać na wiele wyjść !

--
Mieszkania na sprzedaż Wrocław
  • Strona:
  • 1

Wyjątkowa sukienka z dzianiny dla każdej kobiety,

ekskluzywna biżuteria artystyczna
Wygenerowano w 0.47 sekundy